arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Licht

De lichtshow is bepalend voor de sfeer van uw evenement. De juiste apparatuur en de bediening hiervan is uiterst belangrijk. Bij Double M beschikken wij over een uitgebreid pakket verlichting om in elke situatie te kunnen voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Van conventioneel licht tot intelligent licht alles is beschikbaar voor uw evenement, van groot tot klein.

Wij gebruiken de diverse beschikbare LED armaturen als aanvulling op de conventionele armaturen, veelal als effect -en sfeerverlichting. Om de lichtshow tot leven te kunnen brengen hebben we twee onmisbare dingen nodig. Een zogenaamde lichtregietafel samen met een ervaren lichttechnicus zorgen ervoor dat uw lichtshow tot leven komt. Double M maakt uitsluitend gebruik van uiterst betrouwbare apparatuur en kundige lichttechnici.

79IMG_1350
 • Conventioneel licht
  Hieronder vallen de diverse lichtarmaturen zoals Theaterspots voor het aanlichten van personen, alsmede PAR spots voor het uitlichten van objecten, locaties. PAR spots kunnen ook gebruikt worden voor de basis effecten, eventueel aangevuld met intelligent licht.
  Bij Double M hebben we de diverse spots ruim beschikbaar voor uw evenement.
 • Intelligent Licht
  Om een spectaculaire lichtshow te kunnen maken is intelligent licht onmisbaar. We hebben het bij intelligent licht veelal over zogenaamde “moving heads” en “scanners” Hiermee zijn de mogelijkheden bijna oneindig.
 • Rook –en Lichteffecten
  Om het effect van uw lichtshow te verhogen zijn rook –en lichteffecten onontbeerlijk. Hierbij moet u denken aan diverse apparatuur zoals rookmachines, hazers, blinders, blacklight en spiegelbollen. Al deze effecten hebben we bij Double M in het assortiment beschikbaar.
 • LED Armaturen
  In de huidige lichtshow is LED verlichting niet meer weg te denken. De voordelen zijn groot ten opzichte van conventionele armaturen. Enkele voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Kleureffecten
95IMG_1363