arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Audiovisueel

Audiovisuele apparatuur is een omvangrijk begrip en kan op diverse manieren ingezet worden. Bij Double M hebben we diverse apparatuur beschikbaar. Mocht bij ons specifieke apparatuur niet beschikbaar zijn, geen probleem, dankzij samenwerking met een vaste partner kunnen we bijna alles op het gebied van audiovisuele techniek mogelijk maken.

Sinds de opening van Evenementenhal Venray in 2011 zijn wij dé huisleverancier op het gebied van audiovisuele apparatuur voor standhouders, maar ook voor totale audiovisuele, geluid en licht faciliteiten in de diverse congreszalen. Speciaal voor standhouders hebben we een online bestelformulier, wat via deze link bereikbaar is.

5Evenementen-2

Wij uw audiovisueel ondersteunen tijdens uw evenement met de volgende apparatuur.

 • Afspeelapparatuur
  Om een presentatie of bedrijfsfilm optimaal weer te kunnen geven is afspeelapparatuur nodig. Dit kan een DVD speler, Blu-ray speler of mediaspeler zijn. Voor presentaties is dit veelal een notebook met Microsoft PowerPoint of Prezi Software. Bij Double M hebben we hoogwaardige afspeelapparatuur beschikbaar.
 • Switchers/Scalers en signaaldistributie
  Bij Double M weten we dat het belang kwalitatief hoogwaardige scaler/switchers en signaaldistributie vaak onderschat wordt. Hoe vervelend is het dat tijdens presentaties het beeld uitvalt, of dat tijdens het wisselen van presentatie een notebook omgewisseld moet worden, waarbij het beeld wegvalt of dat “No Signal” weergegeven wordt. Vaak zijn lengtes van kabels tussen regie en beamer of lcd-schermen groter als gedacht, hierdoor worden signalen zwakker en weergave aanzienlijk slechter. Onze technici denken hierover graag met u mee.
 • Beamers en projectieschermen
  Voor groot formaat schermen maken wij in de meeste gevallen gebruik van beamers met de bijbehorende projectieschermen. Er zijn bij ons diverse beamers en projectieschermen in diverse maten beschikbaar. Het is van groot belang dat de juiste beamer bij het juiste scherm gekozen word, onze technici kunnen u hierin vakkundig adviseren.
 • LCD en LED schermen
  LCD en LED Schermen zijn er in vele formaten en soorten. Bij Double M hebben voor onze klanten LCD of LED schermen beschikbaar in 32”, 40”, 46” 55” en 65”. Andere Formaten alsmede de grote “outdoor” LED schermen kunnen wij ook leveren dankzij intensieve samenwerking met onze vaste Partner.
 • Cameraregistratie
  Wilt u uw presentatie laten vastleggen, of is uw evenement zo groot dat u grote schermen nodig heeft om het publiek te bereiken. In dit geval kunnen wij bij Double M zorgen voor een cameraregistratie met een of meerdere camera’s en de daarbij behorende regie en eventueel zelfs een vakkundige regisseur.
72IMG_1335